OK
مارال پخت

فر تونلی نیمه اتوماتیک بخاردار(مخصوص بربری و تافتون) حرارت غیر مستقیم تشعشعی

در این دستگاه پخت به صورت یکنواخت در تمام سطوح بوده و کاملا مغز پخت میشود. سیستم بخار دستگاه باعث تخمیر و اسفنجی شدن نان و موجب مانداگاری بالا میگردد.با این نوع پخت و حذف کامل جوش شیرین و رومال از آسیب های جدی به سیستم گوارش جلوگیری میشود.

این دستگاه جایگزین مناسبی برای دستگاه های مشابه بدون کیفیت میباشد که علاوه بر پرت حرارتی و کیفیت نامناسب، نان به صورت غیر بهداشتی تولید میگردد.

این دستگاه جدید،حاصل سالها مطالعه و تحقیق و تلاش شبانه روزی متخصصین این شرکت و بر اساس وضعیت های آب و هوایی متفاوت و مناسب با ذائقه ایرانی تولید گردیده و توانسته رضایت تمام خریداران را جلب نماید.

از نظر صدا،دستگاه و موتورآلات بکاررفته دارای کمترین صدا بوده و از نطر حجم و ابعاد و اندازه مناسب برای واحد های صنفی و صنعتی با فضای کوچک،متوسط و بزرگ طراحی و ساخته گردیده است.

این دستگاه شامل یک موتورخانه با آلیاژ مناسب و مقاوم در برابر حرارت استو کوره از استیل آتشخوار ساخته شده است.

همچنین داخل موتورخانه از آجرنسوز 1200 درجه پوشش داده شده تا عمر مفید موتورخانه به حدااکثر زمان لازم برسد.

سقف و کناره ها و محیط دستگاه به جهت عدم انتقال گرما و افت حرارتی و مصرف سوخت عایق درجه یک پشم سنگ ایزوله گردیده و مصرف سوخت نسبت به دستگاه های مشابه کمتر است.

گرمای دستگاه و نوار نقاله نیز در محلی که اپراتور پخت مینماید پایین و بسیار مناسب بوده ، نسبت به جایگاه های پخت دستگاه های دیگر که دارای حرارت بالایی میباشند و باعث اسیب دیدگی و سوختگی پوست دست و صورت اپراتور میگردد،قابل مقایسه نیست.