OK
مارال پخت

فر تونلی اتوماتیک نان خشک بلوری حرارت غیر مستقیم

نان خشک مسطح به نانی گفته میشود که از مواد اولیه: آب-آرد-نمک- مایه خمیر – روغن و شکر طی فرایندی خاص پخته میشود.

این نان دارای ماندگاری بالای است (4 تا 9ماه) ، کیفیت بالای دارد و به دلیل پخت به روش حرارت غیر مستقیم و عمل آوری صحیح،کاملا با دستگاه گوارش سازگاری دارد.

راندمان کاری فر تونلی نان خشک بلوری نسبت به ابعاد و سطح اشغال شده در کارگاه بسیار مناسب بوده و در پروسه تولید کمترین نیروی انسانی را میخواهد و با توجه به تولید، بهره وری بسیار مناسبی خواهد داشت.

ابعاد این دستگاه و فضای اشغال آن برای واحد های صنعتی که دارای تولید انبوه هستند بازدهی بالای دادرد.

دستگاه دارای یه موتور کوره بالا و یک ترموستات و یک اینورتر برای کاهش و یا افزایش حرکت نوار نقاله میباشد.

خمیر تهیه شده، توسط اپراتور یا بالا برنده خمیر اتوماتیک به مخزن پهن کن منتقل و توسط 4 الی 6 غلطک پهن یا نازک شده و به تونل پخت هدایت میشود و پس از پخته شده نان حاصل توسط یک قیچی (که در انتهای دستگاه تعبیه شده)به ابعاد دلخواه برش زده میشود.

لازم به ذکر است در صورت درخواست متری غلطک های پهن کن میتوانند به صورت فرمدار و به اشکال: دایره و بیضی طراحی و نصب گردد.

سپس نان پخته شده به سردکن (جهت تبخیر رطوبت) منتقل و در نهایت به صورت اتوماتیک بسته بندی میشود.